Recepty > omáčky > křenová pěna
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 šálek šlehačky, 3 lžíce strouhaného křenu
Jak připravit tento recept:
Ušlehanou smetanu smícháme se strouhaným křenem, naplníme do kelímků a dáme zhoustnout do ledničky. Před podáváním vyklopíme, povrch posypeme zbytkem strouhaného křenu a ihned podáváme.
Další recepty:
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Koprová omáčka se smetanou.
Kotlety na šlehačce zalijeme šlehačkou.
Jednoduchá rajská polévka s citronovou šťávou.
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Kuře s hořčičnou omáčkou podáváme s vařenými těstovinami.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Křenová polévka podle chuti dosolená.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Ruská polévka boršč který zahustíme smetanou s rozkvedlanou lžící mouky.
Křenová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje křenová pěna a recept na přípravu.