Recepty

Recepty > omáčky > králík na moravance

Králík na moravance recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

porce králičího masa, anglická slanina, 2 cibule, zeleninová směs Moravanka

Jak připravit tento recept:

Jednotlivé porce králičího masa osolíme a obalíme v anglické slanině. Naskládáme do pekáčku, navrstvíme na něj zeleninovou směs Moravanka i s nálevem, přidáme na osminky nakrájenou cibuli, pekáček přiklopíme a pečeme na 180 °C cca hodinu a čtvrt. Pokud je potřeba, podléváme. Krátce před dopečením odkryjeme a dopečeme.

Králíka na moravance podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.

Další recepty:
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Hovězí na česneku podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí stehna na zelenině a bramborech.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Králík na zelenině s bramborem.
Úhoř na víně kterého dusíme přibližně 30 minut.
Králík na víně zjemníme ho kouskem másla.
Kuře na medu, česneku a zázvoru přelijeme výpekem z pekáče.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Kuře na rajčatech a paprice před dopečením odkryjeme, aby se vytvořila kůrčička.
Kuře na Moravance podáváme s bramborovým knedlíkem.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat kterou zahustíme trochou hladké mouky.
Králík na olivách s česnekem.
Králík na česneku

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje králík na moravance a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.