Recepty > polévky > králičí polévka s nudlemi
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
přední část králíka, olej, 1 cibule, 70 g kořenové zeleniny, 2 rajčata, sůl, kuličkový pepř, polévkové koření, bobkový list, 250 g uzeného bůčku, petrželka
Recept na přípravu:
Cibuli a zeleninu pokrájíme, osmahneme na rozehřátém oleji dozlatova, zalijeme vodou, osolíme, přidáme nakrájena rajčata, bobkový list, celý pepř, králíka a na kostičky nakrájený uzený bůček a vše vaříme až do změknutí masa. Když je maso vařené, vyjmeme králíka, maso obereme, nakrájíme na kostičky a vrátíme zpět do polévky. Nudle uvaříme zvlášť, vložíme do talířů, přelijeme polévkou a podáváme.
Další recepty:
Polévka česnečka je výborná.
Couračka z kyselého zelí které vaříme v osolené vodě.
Recept - Boršč se strouhaným sýrem v mléku.
Asijská zázvorová polévka - mrkev nakrájíme na šikmé plátky...
Česnečka s brambory a pažitkou kterou nasypeme při podávání.
Králičí polévka s nudlemi, knedlíčky a pórkem.
Asijské nudle z kuřecích prsíček uvaříme podle návodu.
Zeleninový boršč připravíme ze zelí, řepy a dalších druhů zeleniny.
Zelňačka ze sterilovaného zelí.
Ruský boršč je připraven z hovězího masa.
Hrstková polévka
Ochutnejte recept králičí polévka s nudlemi.