Recepty > zeleninové > kovbojské fazole
Potřebné suroviny:
1 konzerva sterilovaných fazolí, 1 velká cibule, 100g anglické slaniny, kečup, mletý pepř, sůl, lžička oleje
Postup přípravy:
Na rozpáleném oleji rozškvaříme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a orestujeme. Vmícháme fazole a kečup, osolíme, opepříme a pokud máme rádi, můžeme přidat i trochu česneku.
Kovbojské fazole podáváme s chlebem.
Další jídla:
Rýžová kaše ochucená čokoládou.
Pohanková polévka s houbami z vývaru.
Rychlá fazolová polévka do které přidáme ocet dle chuti.
Čočková polévka z červené čočky s rajčaty kterou ozdobíme nakrájeným koriandrem.
Zapečený lilek s nivou zapékáme 20 minut.
Těstovinová musaka se strouhaným sýrem.
Zapečený květák se šunkou zapečeme 15-20 minut.
Lilek na pánvi můžeme přelít dipem.
Pohanková kaše na slano s mlékem.
Brokolice zapečená se sýrem kterou pečeme do zezlátnutí povrchu.
Bramborové šišky se strouhankou smíchanou s moučkovým cukrem.
Cuketové zelí dusíme.
Květákové placičky se sýrem osmažíme na rozpáleném oleji.
Čočka recept
Kovbojské fazole osloví chuťové pohárky.