Recepty

Recepty > omáčky > koprová omáčka ze sušeného kopru

Koprová omáčka ze sušeného kopru recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

40 g másla, 4 lžíce hladké mouky, 1 litr mléka, 4-5 lžic sušeného kopru, 1 kostka zeleninového vývaru, cukr, ocet

Jak připravit tento recept:

V hrnci si z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme mlékem. Přisypeme sušený kopr a vše přivedeme za stálého míchání k varu. Přidáme kostku vývaru a necháme provařit asi 10 minut. Nakonec dochutíme cukrem a octem a podáváme s knedlíkem, bramborem a vařeným vajíčkem.

Další recepty:
Ryby nakládané na kyselo necháme odležet.
Koprová omáčka se smetanou.
Smaženice z hub s chlebem.
Majonéza z mléka dochucená solí, octem, pepřem a hořčicí.
Bavorská svíčková s masem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Boršč bez masa necháme přejít varem a podáváme.
Polévka z medvědího česneku kterou posypeme petrželkou.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Sladká koprová omáčka s rozkvedlaným žloutkem.
Houbová svíčková zahuštěná a okyselená.
Rychlá koprová omáčka kterou odáváme s knedlíky a hovězím masem.
Česnečka z medvědího česneku s uvařenou rýží.
Smetanová koprová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje koprová omáčka ze sušeného kopru a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.