Recepty > moučníky a dezerty > koblihy bez kynutí
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 a 1/2 hrnku hladké mouky, 1 malá majonéza, 3 žloutky, 1 hrnek mléka, špetka soli, kostka droždí, 4 kostky cukru, troška r. tresti
Recept na přípravu:
Uhněteme těsto, tvarujeme koblihy a smažíme v rozpáleném oleji.
Další recepty:
Koblihy s povidly podávejte pocukrované.
Palačinky s tvarohem můžeme přelít čokoládou.
Vdolečky z trouby s oslazeným tvarohem.
Bavorské vdolečky posypeme nastrouhaným tvarohem.
Španělská omeleta s hráškem a kukuřicí.
Masopustní koblihy pocukrujeme.
Lívance podle tradičního receptu.
Langoše ze zakysané smetany bohatě posypeme sýrem.
Palačinky podáváme naplněné náplní.
Langoše smažíme.
Meruňkové čatní necháme vychladnout.
Ruský boršč dochutíme lžicí zakysané smetany.
Vdolky z kynutého těsta posypeme tvarohem.
Vanilkové rohlíčky bez ořechů
Koblihy bez kynutí vykouzlí na stole lahodnou chuť.