Recepty > polévky > knedlíčky z kachních jater
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 kachní játra, 1 vejce, 1 stroužek česneku, špetka majoránky, špetka mletého pepře, sůl, strouhanka na zahuštění
Recept na přípravu:
Játra nakrájíme na malé kousky a tyčovým mixérem rozmixujeme. Přidáme prolisovaný česnek, vejce, pepř, majoránku, zahustíme strouhankou a podle chuti osolíme. Přidáme tolik strouhanky, aby vzniklo polotuhé těstíčko, ze kterého vytváříme knedlíčky a zaváříme je ve vařící polévce.
Další recepty:
Knedlíčky do polévky bez vajec zavaříme.
Jarní bramborová polévka s lučinou a bylinkami.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Hovězí vývar se zeleninou a pokrájenou zelenou petrželovou natí.
Jarní minestrone zakápnutá kapkou olivového oleje.
Jemná paštika z drůbežích jater kterou podáváme na pečivu s trochou másla.
Zelňačka s mrkví a brambory.
Knedlíčky z játrové paštiky zavaříme.
Polévka z droždí do které přidáme vajíčko a mícháme.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Italská zeleninová polévka minestrone posypaná strouhaným parmezánem.
Polévka z kachních drobů s dvěma hrstmi těstovin.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater
Ochutnejte recept knedlíčky z kachních jater.