Recepty > polévky > knedlíčky z játrové zavářky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
400 g zavářky, 2 vejce, 4 žemle, 2 stroužky česneku, 1/8 l mléka, 1 lžička prášku do pečiva, petrželka, tuk, cibulka
Recept na přípravu:
Zavářku promícháme s umletými žemlemi, přidáme mléko, prášek do pečiva, petrželku, česnek. Přimícháme vejce. Tvoříme knedlíčky, které házíme do vroucí vody a vaříme asi 10 minut. Játrové knedlíčky omastíme osmaženou cibulkou.
Další recepty:
Pyré ze sladkých brambor podáváme teplé.
Salát z červené řepy smícháme se zakysanou smetanou.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Jarní bramborová polévka s lučinou a bylinkami.
Jarní minestrone zakápnutá kapkou olivového oleje.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Cuketa na kari do které přidáme kokosové mléko.
Zelňačka s mrkví a brambory.
Houbové knedlíčky do polévky ze strouhanky a bílkového sněhu.
Piškotový svítek nakrájíme na kostičky.
Italská zeleninová polévka minestrone posypaná strouhaným parmezánem.
Zimní zeleninová polévka kterou plníme do krabiček a zmrazíme.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Letní minestrone
Ochutnejte recept knedlíčky z játrové zavářky.