Recepty > polévky > knedlíčky z játrové paštiky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 malá játrová paštika, 1 vejce, strouhanka dle potřeby, česnek, majoránka, pepř
Recept na přípravu:
Všechny suroviny důkladně promícháme, tvoříme knedlíčky a v polévce vaříme 10 minut.
Další recepty:
Jarní bramborová polévka s lučinou a bylinkami.
Pyré ze sladkých brambor podáváme teplé.
Houbové knedlíčky do polévky ze strouhanky a bílkového sněhu.
Polévka z droždí do které přidáme vajíčko a mícháme.
Knedlíčky do polévky bez vajec zavaříme.
Jarní minestrone zakápnutá kapkou olivového oleje.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Italská zeleninová polévka minestrone posypaná strouhaným parmezánem.
Drůbeží játrová paštika na níž položíme lžíci roztopeného másla.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Jemná paštika z drůbežích jater kterou podáváme na pečivu s trochou másla.
Zelňačka s mrkví a brambory.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater
Ochutnejte recept knedlíčky z játrové paštiky.