Recepty > kuře > kečupový řízek
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g kuřecích řízků, 1 kečup, 1 větší cibule, 1 palice česneku, sůl, mletý pepř, trocha Vegety
Postup přípravy:
Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji a přidáme rozetřený česnek, když se začne cibule zabarvovat, položíme na ni naklepané, osolené a opepřené kuřecí řízky, po obou stranách necháme zatáhnout a zalijeme celým kečupem, přilijeme trochu vody, aby se kečup nezačal pálit a necháme dusit cca 10 minut. Dochutíme Vegetou a podáváme s uvařenými bramborami.
Další jídla:
Vepřové rolky se zelím upečeme v troubě.
Kuřecí srdíčka na smetaně podáváme s rýží.
Hovězí plátky na houbách čerstvých.
Plněné kuřecí řízky s hranolky.
Holandský řízek chutná s kompotem.
Vepřové nudličky s houbami podáváme s vařenou rýží.
Žitný chléb z kvásku necháme alespoň hodinu vychladnout.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Bedly v těstíčku z kloboučků.
Italský chléb focaccia pečeme při teplotě 220-250 °C.
Kuřecí řízečky v těstíčku ze zakysané smetany
Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm kečupový řízek.