Recepty

Recepty > polévky > jelítková polévka s kroupami

Jelítková polévka s kroupami recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 jelítka, 40 g cibule, 20 g sádla, 80 g krup, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř, majoránka

Recept na přípravu:

Večer si namočíme kroupy. Druhý den namočené kroupy uvaříme do měkka v osolené vodě. Cibuli spěníme na sádle, zředíme vodou, přidáme vytlačená jelítka, prolisovaný česnek, špetku majoránky, osolíme, opepříme a povaříme. Do hotové jelítkové polévky přidáme uvařené kroupy.

Další recepty:
Francouzská zeleninová polévka s na kostičky nakrájenými brambory.
Zelňačka s klobásou a bramborami.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Hrachová polévka ze sáčku je rychle hotova.
Domácí klobásy pečeme dočervena.
Bramboračka s houbami vařená do změknutí brambor i hub.
Domácí nudle do polévky skladujeme na suchém chladném místě.
Vepřový vývar s kroupami do kterého přidáme předvařené kroupy.
Houbová polévka na kyselo podle chuti dochutíme maggi.
Jemná cibulačka s vejcem.
Francouzská pórková polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept jelítková polévka s kroupami.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.