Recepty

Recepty > ostatní > jednohubky se sardelovou pastou

Jednohubky se sardelovou pastou

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

rohlíky, 2 lučiny, 100g másla, mletý bílý pepř, sůl, svazek pažitky, 1 lžičku sardelové pasty, petrželku na ozdobu

Postup přípravy:

Rohlíky nakrájíme šikmo na oválky.

Lučinu s máslem, najemno nasekanou pažitkou, mletým bílým pepřem, solí a sardelovou pastou vyšleháme do pěny. Rohlíky nakrájíme na plátky, které potřeme vrstvou připraveného krému a ozdobíme lístkem petrželky.

Další recepty:
Jednohubky s lososem a vejcem.
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Těstoviny s tuňákem a olivami posypeme nastrouhaným sýrem.
Tvarohová pomazánka s mrkví na chleba.
Rizoto s drůbežími játry podlijeme omáčkou.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Nakládaný sýr necháme několik dní.
Jednohubky z listového těsta potřeme vajíčkem.
Zelná polévka s uzeným masem a na kostičky nakrájenými brambory.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Zelné závitky plněné mletým masem čtvrt hodiny pečeme.
Dijonské brambory ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Česneková pomazánka na jednohubky

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo jednohubky se sardelovou pastou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.