Recepty > ostatní > jednohubky se sardelovou pastou
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
rohlíky, 2 lučiny, 100g másla, mletý bílý pepř, sůl, svazek pažitky, 1 lžičku sardelové pasty, petrželku na ozdobu
Postup přípravy:
Rohlíky nakrájíme šikmo na oválky.
Lučinu s máslem, najemno nasekanou pažitkou, mletým bílým pepřem, solí a sardelovou pastou vyšleháme do pěny. Rohlíky nakrájíme na plátky, které potřeme vrstvou připraveného krému a ozdobíme lístkem petrželky.
Další recepty:
Jednohubky s lososem a vejcem.
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Těstoviny s tuňákem a olivami posypeme nastrouhaným sýrem.
Tvarohová pomazánka s mrkví na chleba.
Rizoto s drůbežími játry podlijeme omáčkou.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Nakládaný sýr necháme několik dní.
Jednohubky z listového těsta potřeme vajíčkem.
Zelná polévka s uzeným masem a na kostičky nakrájenými brambory.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Zelné závitky plněné mletým masem čtvrt hodiny pečeme.
Dijonské brambory ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Česneková pomazánka na jednohubky
Recept, podle kterého připravíte jídlo jednohubky se sardelovou pastou.