Recepty

Recepty > polévky > italský hovězí vývar

Italský hovězí vývar recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1,5 litru hovězího vývaru, 5 vajec, 5 plátků toastového chleba, 150 g strouhaného sýru, sůl, černý mletý papř, petrželka

Recept na přípravu:

Zcezený horký hovězí vývar nalijeme do hluboké misky, osolíme, přidáme celé vejce. Opečený toastový chléb rozkrájíme na menší trojhránky, vložíme do vývaru, posypeme strouhaným sýrem a špetkou čerstvě umletého černého pepře. Při podávání na talíři posypeme nasekanou petrželku.

Další recepty:
Čočková polévka s párkem kterou dochutíme majoránkou a prolisovaným česnekem.
Bramboračka ochucená kouskem párku.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Pečená kachna s houskovým knedlíkem a červeným zelím.
Hovězí guláš na který použijeme nejlépe kližku.
Zeleninová polévka z mražené zeleniny.
Kuřecí vývar s noky - v hrnečku rozmícháme vejce...
Kachna na medu s broskví.
Čočková polévka přeje dobrou chuť.
Drůbeží vývar z drůbků.
Kachní polévka

Recepty
Hovězí vývar

Ochutnejte recept italský hovězí vývar.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.