Recepty

Recepty > polévky > hříbkové polévkové knedlíčky

Hříbkové polévkové knedlíčky recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

50 g hříbků, 1/2 cibule, 20 g tuku, 1 vejce, sůl, hladká mouka, špetka prášku do pečiva

Recept na přípravu:

Očištěné a pokrájené houby udusíme na tuku a cibulce, jemně je usekáme, přidáme vejce, sůl, prášek do pečiva a mouku tak abychom měli pěkné těstíčko. Vykrajujeme knedlíčky a zavařujeme do polévky.

Další recepty:
Česnečka s kroupami předem uvařenými.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater povaříme.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Játrové knedlíčky do polévky tvoříme lžičkou.
Zelňačka s uzeným masem kterou dochutíme podle chuti solí a pepřem.
Polévkové knedlíčky z droždí vaříme podle velikosti 3-5 minut.
Ukrajinský boršč podáváme s kopečkem smetany.
Kulajda z kyselých hub do které přidáme vejce.
Šunkové knedlíčky do polévky tvarujeme z těsta.
Rychlá dršťková polévka se zeleninou s rozemnutou majoránku.
Polévkové knedlíčky se přidávají těsně před podáváním.
Rajská omáčka s vajíčkem a houskovým knedlíkem jako přílohou.
Hříbková omáčka kterou mírně okyselíme vinným octem.
Tyrolské knedlíčky do polévky

Recepty
Motto

Hříbkové polévkové knedlíčky přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.