Recepty > hovězí maso > hovězí roštěná
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
5 plátků hovězího masa, sůl, hořčice, sladká paprika, 2 cibule, olej, 200 g anglické slaniny, smetana
Postup přípravy pokrmu hovězí roštěná:
Hovězí plátky jemně naklepeme, nařízneme, osolíme, potřeme hořčicí a posypeme paprikou. Cibuli nakrájíme najemno a na rozehřátém oleji zpěníme až zesklovatí, poté vložíme hovězí roštěnky a necháme je zatáhnout. Když se roštěnky zatáhnou, podlijeme je vodou a dusíme 45 minut. Když roštěnky změknou, vyjmeme je, do směsi nalijeme smetanu a rozmixujeme. Poté do rozmixované omáčky vrátíme maso.
Další recepty:
hovězí maso na celeru, hovězí roláda z mletého masa, hovězí roštěná na smetaně, burgundské hovězí kostky, hovězí polévka s mletým masem, játrová omáčka, plněná hovězí roláda, svíčková omáčka na smetaně
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.