Recepty > kuře > hedvábné řízky
Potřebné suroviny:
4 kuřecí řízky
2 lžíce měkkého tvarohu
sůl
kari koření
2 vaječné bílky
hladká mouka
strouhanka
olej
Postup přípravy:
Naklepeme řízky, osolíme je, obalíme v hladké mouce, těstíčku a ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme k bramborové kaši. Na těstíčko promícháme tvaroh, vaječné bílky, sůl a kari koření.
Další jídla:
Francouzské brambory z trouby.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Hovězí steak na zelenině naložíme s pepřem.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Maso tří barev připravujeme současně na třech pánvích.
Drůbeží čína s těstovinami ze kterých vytvoříme věneček.
Pečená krůtí stehna s rýží.
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Kachní stehna se zelím pečeme při 200 °C.
Dušená kuřecí játra se zeleninou podáváme s rýží.
Falešný tatarák podáváme na topinkách.
Grilovaná stehna
Recept na přípravu jídla hedvábné řízky přináší na talíř inspiraci.