Recepty

Recepty > zeleninové > fettucine s cuketou

Fettucine s cuketou

Potřebné suroviny:

jarní cibulka, olej, 2 malé cukety, chilli, fettucine

Postup přípravy:

Na pánvi rozehřejeme olej a zesklovatíme na něm nakrájenou jarní cibulku. Cukety omyjeme, vydlabeme vnitřky, nakrájíme na proužky (i se slupkou) a přidáme do pánve k cibulce. Vše osolíme, ochutíme špetkou pálivé papričky, promícháme a pod pokličkou dusíme doměkka. Mezitím uvaříme těstoviny fettucine ve větším množství osolené vody a slijeme je. Těstoviny promícháme s dušenou zeleninou a ihned podáváme.

Další jídla:
Květák s kuřecím masem podáváme s brambory.
Cuketa po řecku s cibulí a sýrem.
Špagety Carbonara podle italského receptu.
Zapečená plněná rajčata podáváme s topinkami.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Fazolový krém zředíme trochou mléka.
Sedmihradské zelí 20 minut zapékáme.
Hlávkový salát se lžicí citronové šťávy a lžicí olivového oleje.
Květákové placky upečeme na pečícím papíře.
Jablečný koláč na plech vložíme do vyhřáté trouby...
Zelné placky pečeme dozlatova.
Baskické fazole se sosem.
Květákové placičky se sýrem osmažíme na rozpáleném oleji.
Španělská omeleta

Recepty
Motto

Fettucine s cuketou pohladí chuťové pohárky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.