Recepty > polévky > exotická cibulačka
Suroviny potřebné pro přípravu:
skopové maso, cibule, sádlo, mrkev, masox, celer, sušené meruňky, zelená petrželka, pepř, sůl
Recept na přípravu:
V hrnci na sádle osmažíme pokrájenou cibuli dorůžova společně s mrkví a celerem, nakrájenými na nudličky. Přidáme na malé kousky nakrájené skopové maso a opečeme. Vše zalijeme vodou, přidáme masox, osolíme a opeříme. Během vaření můžeme sbírat vyvařený tuk až do doby, než maso změkne. Pak přidáme na tenké nudličky nakrájené sušené meruňky. Ještě jednou necháme přejít varem a podáváme hojně zasypané sekanou zelenou petrželkou. Podáváme s bílým pečivem.
Další recepty:
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem.
Francouzská cibulačka s vínem zapečená.
Cuketová omáčka posypaná parmezánem.
Fazolová čorba se snítkou kopru.
Zeleninová polévka s kukuřicí a rajčaty kterou na závěr posypeme koriandrem.
Drožďová polévka se zeleninou a kapáním.
Hovězí vývar se zeleninou ozdobíme pažitkou.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme prolisovaný česnek.
Bramboračka na kyselo kterou dochutíme octem.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem.
Houbovka se smetanou chutná s pečivem.
Čínská slepičí polévka do které přidáme feferonku.
Čínská pikantní polévka
Exotická cibulačka má své chuťové kouzlo.