Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 naběračky fazolí, 2 naběračky čočky, špetka prášku do pečiva, 5 lžic másla, 4 lžíce hladké mouky, 200 g polévkové zeleniny, 150 g uzeniny, 250 g sladkokyselého zelí, sůl, pepř, polévkové koření, smetana
Recept na přípravu:
Propláchnuté fazole a čočku uvaříme každé zvlášť ve vroucí vodě se špetkou prášku do pečiva. Z rozehřátého másla a mouky si připravíme světlou jíšku, přidáme nakrájenou zeleninu a na kolečka nakrájenou uzeninu. Vše krátce osmahneme, zalijeme vodou, prošleháme, přidáme zelí a povaříme, až tuk vystoupí na povrch. Do polévky přisypeme uvařenou čočku a fazole, osolíme, opepříme a okořeníme. Nakonec na zjemníme smetanou a již dále nevaříme.
Další recepty:
Polévka česnečka s bramborem.
Česnečka posypaná sýrem.
Vývar s bryndzou kterou necháme rozpustit.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Anglická polévka - nakrájené skopové maso vložíme do vody...
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Hovězí vývar s houbami sušenými.
Rajčatová česnečka z čerstvých rajčat.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Hovězí Eintopf s bílými fazolemi.
Drožďová polévka
Ochutnejte recept eintopf.