Recepty

Recepty > omáčky > 7

Recepty - Omáčky 7

Recepty pro vaření omáček.

Brusinková omáčka s červeným vínem vydrží v ledničce tři až čtyři dny.
Brusinková omáčka k masu - do výpeku po mase přidáme bobkové listy...
Houbová omáčka s hovězím a vepřovým - obě masa pomeleme...
Houbová omáčka s kelímkem zakysané smetany podáváme s hovězím masem a houskovým knedlíkem...
Brusinková omáčka ke grilovanému masu - všechny přísady důkladně promícháme...
Rychlá domácí majonéza na kterou by mělo stačit pár vteřin.
Brusinková omáčka z marmelády - suroviny promícháme...
Bylinková majonéza s estragonem - částečky bylinek rozsekáme nadrobno...
Brusinková omáčka k paštice - brusinky nasucho osmažíme na pánvi...
Losos s nivovou omáčkou - omytého a osušeného lososa osolíme a osmahneme po obou dvou stranách na rozehřátém másle...
Brusinková omáčka ke steaku - na rozpuštěném másle za stálého míchání prohříváme brusinky spolu s cukrem...
Majonéza bez vajec - do vysoké nádoby nalijeme mléko...
Brusinková omáčka ke zvěřině kterou za stálého míchání krátce povaříme.
Losos na smetaně s různě upravenými bramborami nebo rýží.
Brusinková omáčka s javorovým sirupem k pečeným masům, šunce, paštice...
Majonéza z mléka ochutíme podle své chuti.
Brusinková omáčka ze sušených brusinek vaříme, až zhoustne.
Losos na másle s kolečkem citronu.
Brusinková omáčka na hermelín - smícháme tatarskou omáčku...
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou obalíme v grilovacím koření a zabalíme do alobalu...
Pikantní brusinková omáčka se hodí k pečeným, dušeným nebo grilovaným masům.
Teplá brusinková omáčka - brusinky vlijeme na pánev...
Brusinková omáčka ze zavařeniny k masu.
Vepřová panenka a brusinková omáčka s hranolkami jako přílohou.
Domácí brusinková omáčka - do 200 ml vody vmícháme javorový syrup...
Losos a brusinková omáčka s vařenými brambory nebo rýží.
Brusinková omáčka s křenem - brusinky smícháme s ostatními přísadami...
Domácí majonéza - do vysoké užší nádoby nalijeme olej, přidáme vejce...
Brusinková omáčka s pomerančem - všechny suroviny prošleháme v hrnku...
Burgundská omáčka - nadrobno nakrájenou slaninu rozškvaříme...
Losos s křenovou omáčkou a opékanými brambory.
Losos v listovém županu s různě upravenými brambory.
Losos ve smetanové omáčce s medem podáváme s opečenými brambory a plátkem citronu.
Losos se zázvorem a limetkou - lososa vložíme do malého pekáčku...
Bylinková majonéza - prolisovaný česnek a nasekanou šalotku dáme zesklovatět na olej...
Domácí majonéza z celých vajec je hotova během několika vteřin.
Majonéza za 5 vteřin ze dvou žloutků a oleje.
Třená majonéza z olivového oleje - v hlubší porcelánové misce umícháme čerstvé vaječné žloutky se solí...
Rychlá majonéza bez vajec vymixovaná ponorným ručním mixerem.
Jogurtová majonéza vytvořená ručním šlehačem.
Vařená majonéza - všechny suroviny smícháme...
Bylinková omáčka s tvarohem v míse smícháme tvaroh a šlehačku...
Omáčka z rajčat a bylinek - na nížším ohni rozehřejeme vývar...
Omáčka z celeru - očištěný celer nakrájíme na kostičky...
Černá omáčka s chlebem - na menším množství oleje osmažíme krajíčky chleba...
Brusinková omáčka z rybízu - vodu svaříme s cukrem...
Losos pečený s koprem - připravený pekáček vytřeme olejem, vložíme do něj položíme plátky vykostěného lososa...
Brusinková omáčka s jablky která oloupeme, vykrájíme jadřinec...
Lehká majonéza - z mléka, mouky, cukru, soli a žloutků uvaříme hladkou kaši...
Koprová omáčka jako od babičky a s babičkou.

Omáčky 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Recepty

Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.