Recepty > polévky > dýňová polévka s kari
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
750 g na kostky nakrájené dýně, 2 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 1 lžíce kari, vývar z kostky, sladká smetana, pepř, sůl
Recept na přípravu:
Na rozehřátém olivovém oleji necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kari koření, na kostky nakrájenou dýni, lehce osmahneme a zalijeme vývarem. Vaříme do změknutí a poté rozmixujeme ponorným mixérem. Znovu uvedeme k varu, přilijeme smetanu a již dále nevaříme. Nakonec dochutíme pepřem a solí.
Další recepty:
Dýňová polévka z hovězího vývaru.
Česnečka posypaná sýrem.
Kuře na kari koření.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Dýňová polévka hokaido - do tří šálků vody vložíme řasu...
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Hovězí vývar s houbami sušenými.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Hovězí Eintopf s bílými fazolemi.
Drožďová polévka
Ochutnejte recept dýňová polévka s kari kořením.