Recepty

Recepty > polévky > dýňová koprovka

Dýňová koprovka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g dýně hokkaidó, 2 brambory, 1 cibule, svazek čerstvého kopru, 1 zakysaná smetana, 1 lžíce sádla, 1,5 litru vývaru, sůl, mletý pepř

Recept na přípravu:

Dýni, brambory a cibuli nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém sádle zpěníme cibuli, přidáme dýni a brambory a orestujeme. Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Vaříme 15 minut a poté vše dohladka rozmixujeme a dochutíme. Do každého talíře s polévkou vložíme velký kopeček zakysané smetany smíchané s koprem.

Další recepty:
Bramboračka s houbami a kořenovou zeleninou.
Gulášová polévka z mletého masa dochutíme ji polévkovým kořením.
Sladká koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře.
Máslové noky do polévky necháme zavařit.
Polévka z kuřecích krků které můžeme obrat.
Krémová bramboračka do které vmícháme nepříliš tuhou šlehačku.
Koprová kulajda do které vmícháme na kousky pokrájená vejce.
Gulášová polévka z hovězího masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Chřestový krém vaříme 10 minut.
Dýňová polévka se zázvorem na jejíž povrch nasypeme slané sušenky.
Housková polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept dýňová koprovka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.