Recepty > kuře > drůbeží játrová paštika se sardelovou pastou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
mletá paprika, 1 vejce, 150 g drůbežích jater, 1 menší cibule, citronová šťáva, olej, sardelová pasta
Postup přípravy:
Očištěná a nakrájená drůbeží játra dusíme na rozehřátém oleji doměkka, vyjmeme a na tuku osmažíme vejce. Játra i vejce jemně umeleme, přidáme utřenou sardelovou pastu, najemno nastrouhanou cibuli, papriku a třeme ručním elektrickým šlehačem do pěny. Osolíme, ochutíme citronovou šťávou, opět třeme a uložíme do chladu uležet. Při podávání mažeme játrovou paštika se sardelovou pastou na chléb a zdobíme zeleninou.
Další jídla:
Kuře ala kachna pečeme na zelí.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Drůbeží vývar se zavářkou.
Játra po čínsku se zeleninou.
Drůbeží játrová paštika s lžící roztopeného másla.
Játra na cibulce podáváme s rýží.
Kuřecí roláda pečená v alobalu.
Kuřecí játrová paštika kterou necháme vychladnout ve formě.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Drůbková polévka s houbami a zeleninou.
Drůbeží drůbková polévka
Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm drůbeží játrová paštika se sardelovou pastou.