Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játrová paštika se sardelovou pastou

Drůbeží játrová paštika se sardelovou pastou

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

mletá paprika, 1 vejce, 150 g drůbežích jater, 1 menší cibule, citronová šťáva, olej, sardelová pasta

Postup přípravy:

Očištěná a nakrájená drůbeží játra dusíme na rozehřátém oleji doměkka, vyjmeme a na tuku osmažíme vejce. Játra i vejce jemně umeleme, přidáme utřenou sardelovou pastu, najemno nastrouhanou cibuli, papriku a třeme ručním elektrickým šlehačem do pěny. Osolíme, ochutíme citronovou šťávou, opět třeme a uložíme do chladu uležet. Při podávání mažeme játrovou paštika se sardelovou pastou na chléb a zdobíme zeleninou.

Další jídla:
Kuře ala kachna pečeme na zelí.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Drůbeží vývar se zavářkou.
Játra po čínsku se zeleninou.
Drůbeží játrová paštika s lžící roztopeného másla.
Játra na cibulce podáváme s rýží.
Kuřecí roláda pečená v alobalu.
Kuřecí játrová paštika kterou necháme vychladnout ve formě.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem posypeme strouhaným sýrem.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Drůbková polévka s houbami a zeleninou.
Drůbeží drůbková polévka

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm drůbeží játrová paštika se sardelovou pastou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.