Recepty > moučníky a dezerty > drobenka na borůvkový koláč
Suroviny potřebné pro přípravu:
Na přípravu drobenky budeme potřebovat 200 g polohrubé mouky, 80 g másla, 80 g krupicového cukru
Recept na přípravu:
Drobenku si připravíme podle následujícího postupu: v pánvi necháme rozpustit máslo, přidáme cukr, mouku a mícháme až vznikne drobenka. Necháme vychladnout a použijeme na borůvkový koláč.
Další recepty:
Nepečený borůvkový dort můžeme ozdobit šlehačkou.
Karamelový dort podélně rozkrojíme.
Borůvkový dort s jogurtem vychladíme v ledničce.
Hraběnčiny řezy s jablky a bílkovým sněhem.
Linecký koláč s tvarohem mřížkový.
Borůvkový koláč s tvarohem pečeme do zlatova.
Hrníčkový jahodový řez, příprava je rychlá.
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou posypaná strouhanou čokoládou.
Tvarohová žemlovka pečená přibližně půl hodiny.
Borůvkový koláč se zakysanou smetanou potřeme polevou.
Drobenka do polévky pro zavaření.
Ovocné řezy zalijeme želatinou.
Kynutý borůvkový koláč s drobenkou
Drobenka na borůvkový koláč vytvoří na stole lahodnou chuť.