Recepty > omáčky > citronový bešamel
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 litr bešamelové omáčky, 1 vaječný žloutek, 1 citron, sůl
Jak připravit tento recept:
Do připravené bešamelové omáčky vmícháme vaječný žloutek, jemně strouhanou citronovou kůru a šťávu.
Další recepty:
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Křenová polévka podle chuti dosolená.
Koprová omáčka se smetanou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Jednoduchá rajská polévka s citronovou šťávou.
Citronová bábovka 40 minut pečená.
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Cibulová polévka se sýrem strouhaným.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Francouzská cibulová polévka s petrželovou natí..
Kotlety na šlehačce zalijeme šlehačkou.
Citronová polévka s rýží
Dozvíte se zde, jak se připravuje citronový bešamel a recept na přípravu.