Recepty > polévky > čínská hovězí kyselopálivá polévka
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 g libového hovězího, 60 g zelených fazolek, trocha sušených hub namočených ve vodě a nakrájených, 2 šálky vývaru, 1 polévková lžíce sherry, sójové omáčky a octa, 2 kávové lžičky hladké mouky rozmíchané v polévkové lžíci vody, 1 kávová lžička soli, polovina kávové lžičky pepře a glutasolu (vegety)
Recept na přípravu:
Maso nakrájíme na malé kousky, stejně tak i fazolku a houby. Vhodíme všechno do vařícího vývaru a povaříme nejméně pět minut. Potom přidáme všechny ostatní přísady a vaříme tak dlouho, až polévka zhoustne.
Další recepty:
Špenátová polévka se smetanou, přidáme rozmačkaný česnek.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Krémová bramboračka do které vmícháme šlehačku.
Hovězí vývar se zeleninou ozdobíme pažitkou.
Bramboračka s houbami ze dvou brambor.
Pikantní zelňačka a brambory.
Čínská rýže se hodí ke konzumaci hůlkami.
Hovězí plátky na houbách naklepeme, ochutíme a osmahneme.
Gulášová polévka z mletého masa je dochucená polévkovým kořením.
Staročeská bramboračka chuťově doplněná petrželkou.
Česnečka recept na vaření.
Španělská česnečka do níž vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.
Špenátová polévka se smetanou která ji dozdobí.
Čínská švestková omáčka
Čínská hovězí kyselopálivá polévka má své chuťové kouzlo.