Recepty > vepřové maso > chilská kýta
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1/2 kg vepřové kýty (panenské svíčkové), 3 cibule, olej, 1 kávovou lžičku: soli, cukru, pepře, kari koření, sladké mleté papriky
Postup přípravy:
Kýtu nakrájíme na kostičky, přidáme všechno koření, nakrájenou cibuli, sůl, promícháme s olejem a napěchujeme do sklenice tak, aby byl olej asi 0,5 cm nad maso. Necháme alespoň 1 den uležet. Poté usmažíme na rozpáleném oleji.
Podáváme s hranolky, vařenými brambory nebo rýží.
Další recepty:
zapečené řízky naruby, bůčková roláda, vepřové kotlety, vepřová kýta plněná vejci, segedínský guláš, djakartine, vepřová bašta s kari omáčkou, marinovaná vepřová kýta, bůček se zelím, domácí klobásy, roláda z mletého bůčku, kotlety na česneku, zapečené vepřové řízky se šunkou a žampiony, katův šleh, česnekové kotlety
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.