Recepty > sýr > česneková pěna
Potřebné suroviny:
200g pomazánkového bez příchuti, 100g taveného sýra, 250ml (tekuté) šlehačky, česnek podle chuti, mletý pepř, sůl
Postup přípravy:
Do mísy vložíme sýr, pomazánkové, tekutou šlehačku, prolisovaný česnek (necháme si trochu stranou a pokud bude potřeba, pak přidáme) a šleháme. Po chvilce šlehání směs ochutnáme, osolíme a opepříme mletým pepřem (pokud je potřeba přidáme česnek). Poté došleháme na hustý krém.
Recepty na další jídla:
Kuřecí nudličky s hermelínem ochutíme pepřem a solí.
Smažené tvarůžky podáváme s brambory, zeleninovými saláty.
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Naložené olomoucké tvarůžky spojíme šlehačkou.
Pomazánka z romadúru, pažitky a másla.
Smažený hermelín se šunkou opečeme dozlatova.
Sýrová roláda z plátkového sýra je nakrájená na centimetrové plátky.
Šopský salát s balkánským sýrem, paprikou a rajčaty.
Cuketová polévka s paprikou uspokojí i mlsné jazýčky.
Pomazánka z tofu kterou mažeme na chleba.
Sýrová omáčka na špagety se smetanou, žampiony, kukuřicí a olivami.
Křenová pěna se zbytkem strouhaného křenu.
Plněný hermelín spíchneme s hroznovým vínem.
Játrová pěna
Recept na přípravu jídla česneková pěna.