Recepty > polévky > česnečka z medvědího česneku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
vývar, kousek kapusty, 1 malá cibule s natí, polovina pórku, 8-10 stroužků česneku, hrst medvědího česneku, 3 lžíce konzervovaného hrášku, 1 lžíce vegety, petrželka, několik lístků bazalky, uvařená rýže, sůl
Recept na přípravu:
Kapustu nakrájíme na proužky, cibuli a pórek na kolečka, česnek a medvědí česnek nasekáme nadrobno. Veškerou zeleninu vložíme do vývaru a vaříme. Krátce před koncem vaření přidáme hrášek a vegetu a když vaření skončíme, přidáme petrželku, bazalku, uvařenou rýži a pokud je potřeba (vegeta je slaná), dosolíme.
Další recepty:
zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, polévka česnečka, zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, smetanová žampionová polévka, zeleninová pánev na řecký způsob, drůbeží vývar s rýží, boršč s klobásou, česnečka recept na přípravu, cibulačka, houbové knedlíčky do polévky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, hovězí na česneku, polévka z medvědího česneku
Ochutnejte recept česnečka z medvědího česneku.