Recepty > polévky > česnečka se žloutky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 stroužky česneku, 4 rajčata, 2 lžíce olivového oleje, 4 krajíčky chleba, 3 žloutky, pepř, sůl
Recept na přípravu:
Česnek utřeme a osmahneme do zlatova na rozehřátém oleji. Přidáme spařená a oloupaná rajčata a střídky chleba, osmažíme, zalijeme litrem a půl studené vody, osolíme, opepříme a 10 minut povaříme. Před koncem vaření všleháme vaječné žloutky.
Další recepty:
Brokolicová polévka z růžiček brokolice.
Hovězí guláš podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.
Česnečka se šunkou a nastrouhaným sýrem.
Cibulačka - připravíme ji ze dvou cibulí.
Brokolicová krémová polévka s na másle smaženými kostičkami rohlíků.
Polévka cibulačka se sýrem a vajíčkem.
Bramborová buchta ze strouhaných brambor.
Plněná hovězí roláda - plát hovězího masa naklepeme...
Česnečka posypaná petrželkou a sýrem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Hovězí vývar s rozšlehaným vejcem
Ochutnejte recept česnečka se žloutky.