Recepty > kuře > celerové nudličky kokodák
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
2 velké kuřecí plátky, polovina celeru, 2 větší cibule, 4 stroužky česneku, grilovací koření, sůl, olej, polohrubá mouka
Postup přípravy:
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na troše rozehřátého oleje, přidáme nahrubo nastrouhaný celer, krátce podusíme a přidáme kuřecí maso nakrájené na jemné nudličky. Lehce zasypeme grilovacím kořením, osolíme a přidáme lisovaný česnek. Lehce podléváme vodou a dusíme do změknutí. Zaprášíme 2 lžicemi polohrubé mouky.
Další jídla:
Kuřecí nudličky se šunkou a Nivou podlijeme trochou vývaru a dusíme.
Kuřecí nudličky s rýží osmažíme na oleji.
Hovězí maso na celeru s omáčkou která vznikne při smažení.
Celerová polévka do které přilijeme smetanu.
Marinované kuře pečeme, dokud se nevytvoří kůrky.
Vepřové nudličky s houbami a vařenou rýží.
Rychlé kuřecí plátky polijeme šťávou, která se vypeče z masa a žampionů.
Kuře na pivu podáváme s bramborovou kaší a švestkovým kompotem.
Vepřové nudličky na víně podáváme s vhodnou přílohou.
Medové kuře vložíme do trouby a pečeme.
Drůbeží vývar nakonec krátce povaříme.
Kuřecí nudličky na pivu a celeru
Recept, podle kterého připravíme pokrm celerové nudličky kokodák.