Recepty

Recepty > ostatní > buřtguláš v pomalém hrnci

Buřtguláš v pomalém hrnci

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

800g syrových oloupaných brambor, 8 velkých špekáčků, 1 cibule, 1 lžíce grilovacího koření, 1,5 lžičky soli, špetka mletého pepře, 2 lžíce mleté sladké papriky, 4 hrnky vody

Postup přípravy:

Brambory nakrájíme na kostky, špekáčky nakrájíme na půlkolečka, cibuli nadrobno, vše vložíme do nádoby pomalého hrnce a vaříme na high. Po 2,5 hodinách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme ještě dalších 30 minut. Buřtguláš v pomalém hrnci podáváme s chlebem nebo pečivem.

Další recepty:
Tvarohová pomazánka s mrkví chutná se sklenkou mléka.
Plněné papriky se sýrem podáváme s vařenými brambory.
Sušená rajčata jsou po 5-6 hodinách suchá.
Řecké kuře se směsí.
Zapečená plněná rajčata podáváme ještě horká.
Kuře na rozmarýnu s česnekem podáváme s rýží.
Vaječná omáčka z natvrdo vařených vajec.
Plněné papriky s rajskou omáčkou zahustíme strouhankou.
Králík na olivách je přelitý omáčkou.
Rajčata plněná mletým masem upečeme v předehřáté troubě.
Vaječná omáčka chutná s pažitkou.
Vaječná sedlina do polévky ze které vypichujeme tvary.
Vejce na tvrdo používáme při přípravě různých jídel.
Recept na buřtguláš

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo buřtguláš v pomalém hrnci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.