Recepty > francouzská kuchyně > burgundské hovězí kostky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu pokrmu:
50 dkg hovězího zadního masa, 2 cibule, olej, sůl, pepř, sklenka červeného vína, 1 mrkev, malá sklenička sterilované cibule
Postup přípravy:
Na rozehřátém oleji necháme zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a orestujeme ho ze všech stran. Přidáme sůl, pepř, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a sterilovanou cibulku a necháme ještě krátce dodusit.
Další recepty:
toulonské závitky, toulonská omeleta, lilek po sečuánsku, ratatouille, cuketa po řecku, kuře na paprice, kuřecí kung-pao, houbový guláš
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.