Recepty

Recepty > ostatní > broskve se salátem

Broskve se salátem

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

broskvový kompot, sterilovaná nebo čerstvá kapie na ozdobu, 100g šunky
Salát: 100g šunky, 2 sterilované okurky, 1 vařené vejce, 1 lžíce kečupu, 100g majonézy, 3 lžíce bílého jogurtu, 1 lžička hořčice, worcesterová omáčka, mletý pepř, ocet, cukr, sůl

Postup přípravy:

Všechny suroviny nakrájíme na nudličky a smícháme s majolkou.

Salát: okurky, šunku a vejce nakrájíme nadrobno. Přidáme majonézu, kečup, jogurt, hořčici, zastříkneme worcestrovou omáčkou a dochutíme ostatními surovinami. Poté necháme salát v lednici vychladit.
Okapané poloviny broskví naplníme salátem a ozdobíme kapií a šunkou.

Další recepty:
Smažená cibule se hodí k hrachové kaši.
Sedmihradské zelí 20 minut zapékáme.
Vejce na měkko podáváme se solí.
Zapečené brambory s párky doplníme kyselou okurkou.
Drůbeží tlačenku podáváme s cibulí, octem a pečivem.
Vaječná sedlina do polévky ze které vypichujeme tvary.
Cuketová polévka s paprikou dobře zasytí i mlsné jazýčky.
Vaječná omáčka chutná s pažitkou.
Vejce na tvrdo používáme při přípravě různých jídel.
Dinosauří vejce se hodí jako příloha k minutkám.
Domácí majonéza z celých vajec je rychle hotova.
Utopenci s cibulí a zelím necháme 6-7 dní uležet v ledničce.
Kuře na rozmarýnu s česnekem podáváme s rýží.
Kuřecí salát s broskví

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo broskve se salátem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.