Recepty

Recepty > polévky > boršč s fazolemi

Boršč s fazolemi recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Vepřové, kost, zadní hovězí, cibule, kořenová zelenina, hlávkové zelí, brambory, řepa, červené fazole z konzervy, celerová nať, bobkový list, nové koření, jalovec, pepř, ocet

Recept na přípravu:

Z masa, cibule, celerové nati a koření si připravíme silný vývar. Na másle osmažíme cibuli, kořenovou zeleninu, přidáme pokrájené zelí a brambory, zalijeme vývarem a vaříme. Asi 15 minut před dovařením přidáme červenou řepu a nakonec přidáme prohřát předvařené fazole z konzervy. Dochutíme octem.

Další recepty:
Hovězí Eintopf ke kterému přidáme bílé fazole z konzervy.
Ukrajinský boršč z hovězího masa.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Ruský boršč s mletým masem a zeleninou.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Frankfurtská polévka s fazolemi a brambory.
Ruský boršč je tradiční jídlo.
Krémová polévka z brokolice k níž za stálého míchání přilijeme smetanu.
Čočková polévka se zeleninou je podávána ještě za tepla.
Zelná polévka s uzeným masem kterou dochutíme a podáváme.
Fazolačka s uzeným masem a brambory.
Fazolky na smetaně s hovězím masem podáváme s vařenými bramborami.
Zeleninový boršč

Recepty
Motto

Boršč s fazolemi přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.