Recepty > polévky > boršč s fazolemi
Suroviny potřebné pro přípravu:
Vepřové, kost, zadní hovězí, cibule, kořenová zelenina, hlávkové zelí, brambory, řepa, červené fazole z konzervy, celerová nať, bobkový list, nové koření, jalovec, pepř, ocet
Recept na přípravu:
Z masa, cibule, celerové nati a koření si připravíme silný vývar. Na másle osmažíme cibuli, kořenovou zeleninu, přidáme pokrájené zelí a brambory, zalijeme vývarem a vaříme. Asi 15 minut před dovařením přidáme červenou řepu a nakonec přidáme prohřát předvařené fazole z konzervy. Dochutíme octem.
Další recepty:
Hovězí Eintopf ke kterému přidáme bílé fazole z konzervy.
Ukrajinský boršč z hovězího masa.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Ruský boršč s mletým masem a zeleninou.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Frankfurtská polévka s fazolemi a brambory.
Ruský boršč je tradiční jídlo.
Krémová polévka z brokolice k níž za stálého míchání přilijeme smetanu.
Čočková polévka se zeleninou je podávána ještě za tepla.
Zelná polévka s uzeným masem kterou dochutíme a podáváme.
Fazolačka s uzeným masem a brambory.
Fazolky na smetaně s hovězím masem podáváme s vařenými bramborami.
Zeleninový boršč
Boršč s fazolemi přináší na české talíře svoji chuť.