Recepty

Recepty > polévky > argentinská polévka

Recept - Argentinská polévka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 l drůbežího vývaru, 250 g barevných fazolí, 100 g slaniny, 100 g cibule, 5 stroužků česneku, 200 g rajčat, 100 g celeru, 100 g mrkve, 1 lžíce mleté papriky, chilli paprička, oregano, tymián, pepř, sůl, 500 g rajčatového protlaku

Recept na přípravu:

V drůbežím vývaru uvaříme fazole. Na nakrájené slanině orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli s nakrájeným česnekem. Poté přidáme nakrájená rajčata, nastrouhanou mrkev, celer a zeleninu orestujeme. Pak přidáme do vývaru s fazolemi, okořeníme mletou paprikou, chilli papričkou, oregánem, tymiánem, pepřem a dosolíme. Těsně před dokončením přidáme rajčatový protlak a ještě chvíli povaříme.

Další recepty:
smaženice z hub, česnečka recept, houbový guláš, houbová polévka na kyselo, hlívový guláš, chilli con carne, řízky z bedly, boloňské špagety, houbová chilli polévka, bedly v těstíčku, houbová polévka, kuřecí řízky v jogurtu

Recepty
Houbová chilli

Ochutnejte recept argentinská polévka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.