Recepty

Recepty > mleté maso > zapékané bulky s mletým masem

Recept - Zapékané bulky s mletým masem

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 bulky, olej, 300 g mletého masa, 2 cibule, sůl, pepř, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce sojové omáčky, tvrdý sýr

Postup přípravy pokrmu:

Bulky rozřízneme a vnitřek pečiva vydlabeme a natrháme na malé kousky. Mleté maso vložíme na pánev s rozpáleným olejem a osmahneme. Poté ho podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, necháme vodu vydusit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli společně s kousky natrhaného vnitřku bulky a ještě chvilku dusíme. Poté sejmeme z plotny, osolíme, opepříme a ochutíme kečupem a sojovou omáčkou. Housky rozpečeme v troubě dokřupava, vložíme do každé kousek sýra, naplníme masovou směsí, zasypeme strouhaným sýrem a zapečeme v horní části trouby dokud se sýr neroztaví.

Další recepty:
játra na cibulce, španělská mísa, vepřová kýta plněná vejci, maďarský guláš s bramborem, opečená sekaná s lečem, bramborový salát, marinovaná vepřová kýta, hovězí roláda z mletého masa, zapečená rýže s mletým masem a kapustou, sekaná se sýrem a křenem, čufty, barcelonský hrnec, vepřo knedlo zelo

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.