Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
odřezky z kapra nebo jiné ryby, zelený hrášek, mrkev, celer, cibule, máslo, česnek, zeleninový nebo masový vývar (nepoužijeme vývar z ryby), sůl
Postup přípravy:
Rybu uvaříme v osolené vodě a z vařených ryb obereme maso. Ve druhém hrnci uvaříme hrášek, který rozmixujeme a použijeme k zahuštění polévky. Ve třetím hrnci na rozehřátém másle zpěníme cibulku, nahrubo nastrouhanou zeleninu, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme do měkka. Poté přidáme prolisovaný česnek, rozmixovaný hrášek, maso z ryb a krátce prohřejeme.
Další recepty:
halibut s olivami v sýrové omáčce, aljašská treska na másle, rybí placičky, sashimi z mořských ryb a mušlí, tatarák z lososa, makrela na paprice, treska s rajčaty, úhoř na víně, ryby nakládané na kyselo, kuřecí placičky
Recept, podle kterého připravíte pokrm rybí polévka.