Recepty

Recepty > polévky > zeleninová polévka s krupičkou

Zeleninová polévka s krupičkou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 vejce, 1 celer, 1 litr zeleninového vývaru, 1 mrkev, máslo, hrst dětské krupičky, 2 petržele, zelená petrželka, sůl

Recept na přípravu:

Očištěnou mrkev, petržel a celer nahrubo nastrouháme a osmažíme na rozehřátém másle. Zalijeme litrem zeleninového vývaru, přisypeme velkou hrst dětské krupičky a povaříme. Poté vmícháme do polévky rozkvedlané vajíčko a osolíme. Zeleninovou polévku s krupičkou při podávání ozdobíme nadrobno pokrájenou petrželkou.

Další recepty:
Čočková polévka se zeleninou a rozmačkaným česnekem.
Česnečka s vajíčkem posypaná ementálem.
Kmínová polévka s vajíčkem které do ní vmícháme.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Zeleninová polévka se zelím a rozšlehanými vejci, která necháme v polévce srazit.
Silná česnečka do které vmícháme rozmíchané vajíčko s nastrouhaným sýrem.
Zelňačka s mrkví chutná nejlépe druhý den.
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami do které rozšleháme vajíčko.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Zeleninová polévka s cuketou kterou necháme projít varem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Zelňačka z hlávkového zelí

Recepty
Motto

Ochutnejte recept zeleninová polévka s krupičkou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.