Recepty

Recepty > kuře > zapečené kuřecí řízky ve šlehačce

Recept na zapečené kuřecí řízky ve šlehačce

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 kuřecí plátky, 1 větší cibule, 1 větší plechovka sterilovaných žampionů, 1 šlehačka, máslo

Postup přípravy:

Kuřecí plátky osolíme a na rozehřátém másle osmahneme a vložíme do pekáčku. Na máslo vložíme nakrájenou cibuli, přidáme okapané žampióny a zalijeme šlehačkou. Necháme přejít varem, nalijeme na kuřecí maso a vložíme do trouby zapéci.

Další jídla:
Naložené kuřecí řízky podáváme s tatarskou omáčkou.
Marinované kuřecí řízky pokladené plátkovým sýrem.
Kotlety na šlehačce a bramborech.
Kuře na pomerančích podáváme s rýžovými nudlemi.
Kachna na medu s broskví.
Kuře na kari zjemníme smetanou.
Naložené vepřové řízky s tatarskou omáčkou.
Polévka cibulačka se sýrem posypeme sýrem a petrželkou.
Kuře na medu, česneku a zázvoru potíráme výpekem.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Rýžový nákyp s jablky upečeme.
Kuřecí řízky se sýrem a broskví

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm zapečené kuřecí řízky ve šlehačce.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.