Recepty > kuře > zapečené kuřecí řízky ve šlehačce
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí plátky, 1 větší cibule, 1 větší plechovka sterilovaných žampionů, 1 šlehačka, máslo
Postup přípravy:
Kuřecí plátky osolíme a na rozehřátém másle osmahneme a vložíme do pekáčku. Na máslo vložíme nakrájenou cibuli, přidáme okapané žampióny a zalijeme šlehačkou. Necháme přejít varem, nalijeme na kuřecí maso a vložíme do trouby zapéci.
Další jídla:
Naložené kuřecí řízky podáváme s tatarskou omáčkou.
Marinované kuřecí řízky pokladené plátkovým sýrem.
Kotlety na šlehačce a bramborech.
Kuře na pomerančích podáváme s rýžovými nudlemi.
Kachna na medu s broskví.
Kuře na kari zjemníme smetanou.
Naložené vepřové řízky s tatarskou omáčkou.
Polévka cibulačka se sýrem posypeme sýrem a petrželkou.
Kuře na medu, česneku a zázvoru potíráme výpekem.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Rýžový nákyp s jablky upečeme.
Kuřecí řízky se sýrem a broskví
Recept, podle kterého připravíme pokrm zapečené kuřecí řízky ve šlehačce.