Recepty > sýr > výborný naložený hermelín
Potřebné suroviny:
4 hermelíny, cibule, chilli papričky, 5 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, 1 lžička vegety, česnek, 400ml oleje
Pasta: 8 utřených stroužků česneku, 1 lžička mleté papriky, 1 lžička vegety, špetka chilli
Postup přípravy:
Hermelíny podélně rozřízneme, namažeme pastou (kterou si předem připravíme smícháním nahoře uvedených surovin) a přiklopíme. Hermelín vkládáme do sklenice, prokládáme cibulí, chilli papričkami, kořením a celými stroužky česneku, zalijeme olejem, uzavřeme a necháme alespoň 3 dny rozležet v chladu.
Recepty na další jídla:
Hermelínové karbanátky smažíme v rozpáleném oleji.
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Sýrové nočky do polévky se hodí také do vývarů.
Naložené olomoucké tvarůžky spojíme šlehačkou.
Nakládané syrečky Jíme po dvou dnech od naložení.
Masové kuličky v rajské omáčce podáváme s vhodnou přílohou.
Smažený hermelín se šunkou opečeme dozlatova.
Olomoucké tvarůžky na grilu s chlebem.
Třená niva k mazání na chleba.
Výborný kynutý jablkový koláč dáme péct do předehřáté trouby.
Sýrové fondue posypeme mandlovými lupínky.
Sýr smažený tak, aby nevytekl, jak toho docílit.
Plněný hermelín spíchneme s hroznovým vínem.
Naložený hermelín
Recept na přípravu jídla výborný naložený hermelín.