Recepty > vepřové maso > vepřové kotlety v alobalu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Vepřové kotlety, sůl, pepř, sladká mletá paprika, olej, plátkový uzený sýr, šunka, alobal, brambory, kmín
Postup přípravy:
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Alobal potřeme olejem a vložíme do něj kotletu, plátek uzeného sýra, plátek šunky a poté další vrstvu, končíme šunkou. Alobal zabalíme a položíme na plech. Brambory nakrájíme na čtvrtky na olejem pomazaný alobal, posolíme, pokmínujeme, trochu opepříme, promícháme, zabalíme a položíme na plech. Poté plech vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme 30 minut naplno a poté 30 minut na polovinu teploty.
Další recepty:
zapečené kotlety na slanině, vepřové švejžužu, játrové balíčky, zapečené vepřové kotlety se žampiony, šunkou a sýrem, džuveč, vepřové kotlety, marinovaná vepřová kýta, kanadské kotlety, vepřová kýta na medvědí způsob, domácí klobásy, medová marináda, pivovarský tokáň, zapečené vepřové maso na rybí způsob
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.