Recepty

Recepty > polévky > vaječné kapání do polévky

Vaječné kapání do polévky

Suroviny potřebné pro přípravu:

Na přípravu vaječného kapání do polévky budeme potřebovat: 1 vejce, hrubá mouka, sůl, lžíce vody

Recept na přípravu:

V hrnku rozšleháme vejce s vodou, trochu osolíme a přidáváme mouku, abychom získali řidší těstíčko, které ihned nabíráme vidličkou a kapeme do vroucí polévky.

Další recepty:
Kuřecí česnekové kapsy naplníme, osmaneme a dusíme.
Vývar z uzených žeber dochutíme drceným česnekem.
Polévka s červenou čočkou ochucená nasekanou bazalku.
Polévkové kapání naléváme tenkým pramínkem.
Kuřecí vývar se zeleninou můžeme podávat s nudlemi.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Fazolačka s uzeným masem je posypaná pokrájenou pažitkou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky s nasekanou petrželku.
Krémová rybí polévka do níž použijeme hráškové omeletky.
Hermelín v listovém těstě chutná s bramborovou kaší.
Guláš v chlebu naplníme a podáváme.
Bramboračka se sušenými houbami do které šupneme stroužek česneku.
Francouzská cibulačka se sýrem se nakonec zapeče.
Kapání do polévky

Recepty
Motto

Vaječné kapání do polévky má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.