Recepty > polévky > studená řepná polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 ml vychlazeného kefírového mléka, polovina menší sklenice nakládané červené řepy, polovina salátové okurky, lahůdková cibulka, 2-3 vařené brambory, sůl, 3 natvrdo vařená vejce, 3 lžičky zakysané smetany, čerstvý kopr
Recept na přípravu:
Do kefírového mléka přimícháme červenou řepu i s nálevem, přidáme na malé kostičky nakrájenou nebo nahrubo nastrouhanou okurku i se slupkou, mladou cibulku, na kostičky nakrájené brambory, dle potřeby osolíme a promícháme. Můžeme nechat ještě chvíli vychladit.
Do talíře nalijeme polévku, doprostřed umístíme vejce, kopeček zakysané smetany a posypeme čerstvým koprem.
Další recepty:
Mexická fazolová polévka - slaninu nakrájíme na kostičky...
Rybí polévka z vařených ryb.
Filety z lososa v marinádě.
Ruský boršč je tradiční ruský recept.
Tatarák z lososa - maso z lososa naškrábeme ostrým nožem....
Cibulačka - připravíme ji z cibule.
Mexická tortila s kuřecím masem - na pánvi rozpálíme olej...
Mexická kuchyně je různorodá a pestrá.
Polévka z kapra s nočky a bílky.
Česnečka zasypaná petrželkou a sýrem.
Gaspacha
Ochutnejte recept studená řepná polévka.