Recepty > z rýže > rizoto se zeleninou a masem ve vlastní šťávě
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 balíček mražené zeleninové směsi (350g - mrkev, hrášek, kukuřice), 1 velká cibule, 1 sklenici masa zavařeného ve vlastní šťávě, 2 lžíce grilovacího koření, 2 plné hrnky rýže (velké na čaj 0,3 litru), 6 hrnků vody, 2 bujony
Postup přípravy:
Propláchneme rýži, cibuli nadrobno nakrájíme, vše vložíme do pekáče, promícháme a pečeme ve troubě vyhřáté na teplotu na 250°C. V průběhu pečení občas promícháme. Ze začátku můžeme dát méně vody a podle potřeby podlijeme, záleží na rýži. Když je rýže téměř měkká, ochutnáme a podle potřeby přisolíme.
Další recepty:
Hrnec na vaření rýže v asijském stylu.
Kuřecí pilaf podáváme obložený čerstvou zeleninou.
Kantonské nudle s kuřecím masem ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Těstoviny s vejci ozdobíme nadrobno nakrájenou petrželí nebo kečupem.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Rýžový nákyp je ochucen ovocem.
Sýrová polévka s bramborem posypaná nastrouhaným eidamem.
Rýžové nudle s kuřecím masem důkladně promícháme.
Rýžový nákyp s jablky vložíme do předem vyhřáté trouby a upečeme.
Rizoto pečené v troubě posypeme nastrouhaným sýrem.
Sýrová polévka se zeleninou které dá říz feferonka.
Kuřecí rizoto z kuřecího masa.
Pilaf s kuřecím masem
Ochutnejte recept rizoto se zeleninou a masem ve vlastní šťávě.