Recepty dle kterých připravíte jídla, po kterých se strávník oblízne.
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky které vaříme ve vodě a poté přendáme.
Vietnamská kuřecí polévka pho ga ochucená rybí omáčkou, sladkou i ostrou chilli omáčkou, kerblíkem mebo citrony.
S knedlíčky ze zavářky, zeleninu, masox a nahrubo nakrájenou cibuli dáme vařit do vody...
S mletým masem je zahuštěná moukou rozkvedlanou ve vodě.
Z kvašených okurek s masovými knedlíčky podáváme se šťouchanými brambory.
Z mletého se sýrem podáváme s nasucho opečenými tousty nebo bagetou.
Rokytnická, mrkev a celer očistíme, nahrubo nastrouháme a smícháme...
Rychlá gulášovka co dům dal, cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme na rozpáleném oleji...
Hermelínová polévka, do vývaru z květáku rozdrobíme masox...
Polévka z tvrdého chleba se zeleninou do které můžeme přidat trochu čerstvé pažitky nebo petrželky.
Jelítková polévka s krupkami, v hrnci orestujeme na oleji (sádle) nadrobno pokrájenou cibuli...
Rybí polévku z vnitřností podáváme s osmaženou houskou na másle.
Česnekové krutonky, olej smícháme s prolisovaným česnekem...
Krutonky připravené v troubě nasypeme zpět do mísy a hojně posypeme granulovaným česnekem.
Vaječné kapání do polévky nabíráme vidličkou a zaváříme.
Sýrové kapání do polévky lijeme přes síto.
Játrové kapání do polévky proléváme přes struhadlo.
Jemné kapání do polévky z hladké mouky a vajíčka.
Houbové kapání z řidšího těstíčka.
Šunkové knedlíčky zaváříme.
Drožďové knedlíčky ze strouhanky, droždí utřeme s máslem...
Nočky, utřeme máslo, hrubou mouku, žloutek...
Chlebové nočky zaváříme do vroucí polévky.
Jemné nočky, žloutky utřeme se solí a máslem...
Krupicové nočky do polévky necháme chvíli přejít varem.
Špenátové nočky nařežeme z těsta, vytvarujeme a vaříme.
Pražský svítek nakrájíme po upečení na malé kousky.
Šunkový svítek nakrájíme na kostičky.
Svítek do polévky pečený nakonec nakrájíme.
Polévkové strouhání připravíme z hodně tuhého těsta.
Strouhání do polévky z krupice do které vytvořte důlek, vyklepněte do něj vejce a nožem vmíchejte...
Frikátové nudle vkládáme do jednotlivých porcí vývaru.
Kapání z mouky, mléka a vejce vařte 4 minuty.
Špenátové knedlíčky ze slaniny.
Šunkové knedlíčky z brambor vložíme do vývaru.
Piškotový svítek do polévky nahřívejte nad párou.
Moučné nočky pomalu asi 8 minut vařte.
Játrové nočky nechte asi 5 minut povařit.
Zelenina v mrazáku si zachová většinu vitamínů a nutričně cenných látek.
Dršťková polévka v pomalém hrnci, cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s ostatními surovinami vložíme do nádoby...
Dršťková polévka se zeleninou, dršťky důkladně očistíme a omyjeme, přičemž několikrát vyměníme vodu...
Hlívová dršťková polévka chutná s chlebem.
Polévky 10 20 30 40 50 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75