Recepty dle kterých připravíte jídla, po kterých se strávník oblízne.
Tradiční česká vánoční polévka, nastrouhanou kořenovou zeleninu...
Vánoční kuřecí polévka s mandlovými knedlíčky, kuře očistíme a omyjeme...
Zeleninová polévka s bylinkovou pastou, zeleninu omyjeme a očistíme...
Zeleninová polévka s fazolkami, brokolici omyjeme a rozebereme na růžičky...
Zeleninová polévka s mandlemi, cibuli nakrájíme nadrobno...
Zeleninová polévka s rýží a šunkou, zeleninu pečlivě očistíme a omyjeme...
Zeleninová polévka se sýrovými noky, zeleninu a bramboru omyjeme, oloupeme...
Zimní bramboračka, na lžíci másla podusíme jemně nakrájenou kořenovou zeleninu...
Zuppa pavese, hovězí vývar nalijeme do velkého hrnce...
Zázvorová polévka (Drah rasam), uvedeme do varu 800 ml vody...
Šafránová polévka s chřestem, oloupeme brambory...
Španělská rybí polévka, rybám odstraníme žábry...
Španělská polévka z česneku který nakrájíme na nudličky...
Špenátová polévka s česnekem a cirnou, špenát nech téměř rozmrazit...
Špenátová polévka se sladkou smetanou, špenátové listy zbavíme stonků...
Rajčatový vývar se sýrovými krutony, omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky...
Čirý zeleninový vývar, neloupanou cibuli rozčtvrtíme...
Čočková polévka s kari kořením dáme do velkého hrnce...
Čínská hovězí kyselopálivá polévka, maso nakrájíme na malé kousky...
Čínská kuřecí polévka s houbami, rozmočené a pokrájené houby vaříme asi půl hodiny...
Řecká slepičí polévka s vejcem, vývar ze slepice přecedíme...
Římská polévka (Brodetto alla romana), na menší kousky nakrájené hovězí maso dáme vařit do vody...
Zlatohnědý hovězí vývar pro marody, masité hovězí žebro s kostí opláchneme...
Drůbeží polévka s kořenovou zeleninou, slepici nebo kuře očistíme...
Kuřecí husťačka, kořenovou zeleninu nastrouháme...
Boršč podle chuti mého jazyka, maso omyjeme, osolíme, vložíme do tlakového hrnce...
Boršč ze sterilované řepy jinak, cibuli zpěníme na sádle...
Dršťkovka s chutí, dršťky očistíme nožem...
Gulášová polévka z hovězího bujónu, drobně pokrájené omyté maso vložíme na dozlatova osmaženou cibuli...
Gulášová polévka se zeleninou, na sádle nebo jiném tuku orestujeme nahrubo nastrouhanou cibuli...
Frankfurtská přesnídávková polévka přidáme mletý černý pepř...
Hustá staročeská rybí polévka, z rybích hlav vyjmeme žábry...
Hustá polévka z pangase, omytého pangase dáme vařit...
Polévka z krabích tyčinek se smetanou, z másla a hladké mouky uděláme světlou jíšku...
Polévka z velkozrnné čočky kterou řádně vypereme...
Čočková bramboračka s římským kmínem, čočku namočíme přes noc do studené vody...
Polévka z červené čočky, rajčat a celeru, do hrnce s vodou dáme vařit propláchnutou čočku...
Polévka z červené čočky a fazolových lusků, cibuli a fazolky nakrájíme...
Polévka z červené čočky s mrkvovými nočky, čočku vaříme spolu se zeleninovým bujónem...
Fazolačka s uzeným masem či žebírky, fazole přebereme...
Fazolačka se zeleninou a fazolkami, fazole přebereme, omyjeme...
Bílá fazolačka, přes noc namočené bílé fazole vaříme s bobkovým listem...
Fazolačka se šunkovými nočky, fazole přebereme, omyjeme a namočíme...
Zeleninová polévka se sterilovanými bílými fazolemi, nakrájíme nadrobno zeleninu...
Fazolačka v časové nouzi, na sádle či jiném omastku osmažíme drobně nakrájenou cibuli...
Polévka z půleného hrachu který přebereme, omyjeme a namočíme...
Zelňačka s klobásou pro regiment hostů, kyselé zelí opatrně propláchneme a pokrájíme...
Zelňačka zelová, z másla a mouky připravíme světlou jíšku...
Maminčina jihočeská zelnice, kyselé zelí opatrně propláchneme...
Moravská zelňačka s houbami, brambory oloupeme, omyjeme...
Zelňačka se zelenými fazolemi, na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli...
Polévky 10 20 30 40 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Recepty rozehrají svoji chuť.