Recepty dle kterých připravíte jídla, po kterých se jedlík oblízne.
Žampionová polévka s čočkou - čočku namočíme. Žampiony oloupeme...
Studená polévka z okurky s jogurtem - okurky oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky...
Fazolačka z naložených fazolí - špek i oloupanou cibulku nakrájíme na malé kostičky...
Květáková polévka se zeleninou - na oleji si dozlatova osmahneme nadrobno pokrájenu cibuli...
Zeleninová polévka z červené řepy - cibuli oloupeme a rozkrojíme na poloviny...
Gulášová polévka z mletého hovězího - cibuli nakrájíme najemno a na troše rozehřátého oleje necháme zesklovatět.
Silný slepičí vývar - slepici zalijeme studenou vodou a uvedeme do varu...
Čočkovka se smetanou - čočku necháme namočenou ve vodě (nejlépe přes noc)...
Polévka z rajského protlaku - na rozehřátém oleji necháme zesklovatět nadrobno nasekanou cibulku...
Dršťková polévka z předvařených drštěk s celerovými natěmi - předvařené dršťky propláchneme a pokrájíme...
Krémová polévka z rajčat která spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky...
Krémová brokolicová polévka z vývaru - z brokolice odřízneme košťál...
Vývar z červené řepy - zeleninu oloupeme, červené řepy rozřízneme na čtvrtiny...
Červená polévka s rajčaty a červenou čočkou - na olivovém oleji orestujeme základ, tedy cibuli a česnek...
Rajčatová polévka z půl kila rajčat - nejprve si spaříme rajčata a oloupeme...
Krémová bramborová polévka - na trošce másla orestujeme cibuli...
Krémová česnečka s mandlemi - na másle orestujeme na drobno nakrájený česnek...
Večerní zeleninová polévka - rozpálíme olej, oloupeme, omyjeme a nakrájíme cibuli...
Rychle hotová polévka z červené čočky - nejprve si oloupanou a omytou cibuli nakrájíme na kostičky...
Polévka z dýně Kabotcha - dýni omyjeme, neloupeme, celou i s kůrou ji nakrájíme na větší kostky.
Polévka ze střední dýně Hokaido - nejprve neoloupeme dýni hokaido, kterou omyjeme...
Polévka s drožďovými knedlíčky se salátem - na rozpáleném oleji v hrnci usmahneme cibulku...
Naklíčená polévka - na rozehřáté máslo dám osmahnout cibulku s nastrouhanou mrkví...
Mrkvovo-jablková polévka - na dvou lžicích rozpáleného oleje, na které nasypeme lžíci turmeriku...
Květáková polévka z uvařeného květáku který rozmixujeme spolu s trochou vody...
Kulajdová kulajda - nejprve mne čeká nezbytné oloupání, omytí a nakrájení brambor...
Rajská polévka z protlaku s rýží - nejprve si osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky v hrnci...
Podzimní polévka s knedlíčky - zeleninu omyjeme a nakrájíme na kostičky...
Kadeřávková polévka - kadeřávkové listy omyjeme, strhneme od košťálu a vložíme do hrnce...
Peprmintka z hrášku - máslo vložit do hrnce a rozehřát...
Výživná jarní cibulačka - na talíř vždy přijde polévka, osmažená cibulka, vejce a zbytek nakrájené cibulové natě...
Dýňovo-růžičková polévka - do hrnce vložíme neoloupanou a omytou dýni...
Zelená letní polévka - na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibulku...
Bezmasá gulášová polévka ze seitanu který necháme 48 hodin v nálevu odpočívat...
Hlívová dršťkovka - na rozehřáté máslo nasypeme na kostičky nakrájenou oloupanou cibuli...
Zasmažená cibulačka - do hrnce vložíme přepuštěné máslo...
Česnečka s rozkvedlaným vejcem - na proužky nakrájená cibule se osmahne prudce na oleji...
Běloruský hovězí boršč - opláchnuté maso a kosti zalijte vlažnou vodou...
Dršťková z pokrájených drštěk - na rozpáleném sádle zpěňte drobně pokrájenou cibuli a kmín...
Dršťková po milánsku - slaninu pokrájenou na kostičky rozškvařte...
Frankfurtská polévka s párkem ochucená paprikou - nadrobno pokrájenou cibuli zpěňte na oleji, zasypte ji moukou...
Gulášová polévka z předního masa - nadrobno pokrájenou cibuli usmažte dozlatova na 40 g sádla...
Gulášová polévka z hovězího výřezu - na lžíci sádla nechte v hrnci zesklovatět cibuli nakrájenou na kolečka...
Gulášová polévka z hovězího masa a celeru - maso nakrájejte na kostičky o velikosti 1 cm...
Gulášová polévka s rajčaty - přidejte mleté maso a také ho osmažte...
Gulášová polévka se salámem - zaprašte ji mletou paprikou, po zpěnění zalijte vývarem...
Gulášová polévka ze skopového masa - slaninu pokrájenou na kostičky rozškvařte...
Játrový krém z hovězích jater - játra, cibuli a zeleninu pokrájejte na drobné kousky...
Maďarská gulášová polévka - slaninu pokrájenou na drobné kostičky rozškvařte...
Rasolnik z Moskvy - odblaněné ledvinky rozkrojte v půli...
Mozečková polévka s mlékem - ze 20 g másla, z oleje a hladké mouky připravte světlou jíšku...
Polévky 10 20 30 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Recepty rozehrají svoji chuť.