Recepty > moučníky a dezerty > pomazánka s ovesnými vločkami
Suroviny potřebné pro přípravu:
150 g másla, 40 g ovesných vloček, trochu mléka, rajčatový protlak, sůl, pažitka
Recept na přípravu:
Vločky předem navlhčíme mlékem a necháme nabobtnat. Máslo utřeme do pěny, zatřeme do něho vločky a ochutíme rajčatovým protlakem. Osolíme a mažeme na tmavý chléb. Sypeme pažitkou.
Další recepty:
Rýžová kaše s čokoládou.
Jogurtové těsto na pizzu poklademe různými ingrediencemi.
Slaná pohanková kaše s rozškvařenou slaninou.
Španělská omeleta s hráškem.
Kvásek z droždí necháme odležet.
Ovesná polévka se sýrem posypaná zelenou petrželí.
Dip do tortilly necháme rozležet.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Nádivka do kuřete které upečeme.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Moravské kynuté koláče by neměly příliš ztmavnout.
Pohanková polévka s houbami, přidáme namočené houby.
Ovesná kaše sladká
Pomazánka s ovesnými vločkami vykouzlí na stole lahodnou chuť.