Recepty

Recepty > polévky > polévka bramboračka

Polévka bramboračka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g brambor, 250 ml mléka, 30 g hladké mouky, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření, kousek bobkového listu, špetka tymiánu, 1 malá cibule, ocet, sůl, kmín

Recept na přípravu:

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, zalijeme 250 ml vařící osolené vody a uvaříme do měkka. Zatím v jiné nádobě svaříme 1,25 litru vody s kořením. Na uvařené brambory nalijeme mléko, do kterého jsme vmíchali mouku a za stálého míchání povaříme. Vznikne hustý krém, který rozředíme vývarem. Nakonec podle chuti bramborovou polévku okyselíme a dosolíme.

Další recepty:
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře.
Gulášová polévka z hovězího masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Chřestový krém vaříme 10 minut.
Máslové noky do polévky necháme zavařit.
Rychlá polévka z mletého masa s těstovinami.
Chapati indický chleba podáváme k masovým nebo zeleninovým pokrmům.
Bramboračka s houbami a kořenovou zeleninou.
Gulášová polévka z mletého masa dochutíme ji polévkovým kořením.
Hovězí polévka s noky které zavaříme.
Krémová zelňačka kterou posypeme nadrobno pokrájenou petrželkou.
Krémová bramboračka do které vmícháme nepříliš tuhou šlehačku.
Chřestová polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept polévka bramboračka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.